Modtagelse af kanalen

Du kan altid se vores programmer flere steder

Find os på YouTube, Facebook og kanal Fynboen

Om Provins TV


Til dagligt drives kanalen af Carsten Højholt Hansen, der i mange år har lavet lokal tv på sjælland. Men tilbage i marts 2020, skulle der ske noget nyt og efter et længere arbejde med ansøgning om en sendetilladelse blev Provins TV åbnet. Desværre har det ikke været uden forhindringer i starten idet coronaen tog sit indtog og begrænsede muligheden for at lave så mange programmer som eller var planlagt. Carstens vision med kanalen er ikke at lave hurtige katastrofe indslag, men korte som lange programmer der fra en positiv vinkel, skildre historierne fra provinsen. Samtidig skal der også være tid til at fortælle om det optagne så historien bliver skildret som den fortællende ønsker det.

Vil du gerne læse mere?

Provins TV programmer og historien om opstarten er blevet skildret i flere nyhedsartikler. 

Foto: Ulla Tybjerg Aldrich, Uta-foto

Avisartikel fra

Ugeavisen Øboen

"Carsten laver positivt tv fra provinsen: Viser Rudkøbing frem på ny lokalkanal"

Avisartikel fra

Fynsk Stifttidende

"Mere fynsk tv i antenneforeningerne:

- Jeg gider ikke lave historier om udrykninger"

Modtagelse af kanalen

Provins TV sender digitalt på Kanal Fynboen til hele region Fyn.


Egen antenne og Boxer: Kanal Fynboen udsendes på kanal 35 (586 MHz) i hele regionen og findes på programplads 98. Tegnsprog sendes på Kanal Fynboen hver dag fra 17 til 21. (Kanalen udsendes ikke analogt)


Viasat og Canal Digital udsender ikke Kanal Fynboen. Har man en UHF-antenne (TV2-antenne) kan denne med fordel tilsluttes tv-apparatet, såfremt dette kan modtage mpeg4 (nyere tv). Man vil udover Kanal Fynboen også få adgang til TV2 Fyn’s egen 24-timerskanal - begge kanaler udsendes ukodet.


Antenneforeninger/fællesantenneanlæg: Kanal Fynboen er en del af alle programpakker, dvs også den billigste. Home Trio: Kanal Fynboen findes på typisk på programplads 96 .


Har du problemer med at finde kanalen, så kontakt din lokale tv-forhandler eller udbyder af tv for yderligere information.


HAR DU PROBLEM MED MODTAGELSE?

Hvis du stadig har problemer med modtagelse og ikke kan benytte Youtube eller Facebook, kan du kontakte redaktionen via mail. Find vores oplysninger i bunden af siden eller i menuen under kontakt.


Vi bestræber os på at besvare på mails indenfor 1-5 hverdage.